Vakantie!

Ziezo! De drukke decembermaand loopt ten einde en de eerste concerten zitten er op.

De lunchconcerten rond Schubert, Schumann en Wolf gingen (ondanks de vele afwezigen) heel goed. Naar beide concerten kwamen veel medestudenten en familieleden kijken en na afloop kwamen er tal van lovende reacties. Misschien plaats ik binnenkort nog wel een fragment op mijn mediapagina!

Naast de lunchconcerten was er eergisteren nog ‘De Nacht van de Kunsten’. Sunta, André, Mérian en ik gaven een concert in de trappenhal en daarnaast traden we nog op met het kamerkoor.
In de trappenhal zongen we zowel met piano als a capella. Mérian en Sunta brachten het kattenduet van Rossini, dat heel enthousiast werd onthaald door het publiek. Daarna zongen Sunta, André en ik trio’s van Lais, Bárdos Lajos, Ro Ogura en Mozart. Het was een leuke en leerrijke ervaring. Dit is zeker voor herhaling vatbaar! 🙂
Met het kamerkoor zongen we delen uit het Magnificat van Rutter, kerstliederen en stukken van Britten, Saint-Saëns, Bach, Sondheim en Gershwin. Op bepaalde momenten was het gebruik van oordopjes misschien aan te raden, maar het publiek zong toch vrolijk mee met de kerstliederen.

Mijn eerstvolgende concerten zijn het provinciaal koortoernooi met Gynaika in het conservatorium van Gent op 1 februari (http://www.oost-vlaanderen.be/public/cultuur_vrijetijd/cultuur/muziek/koorzang/index.cfm#subtitleN10030) en de voorstellingen van de opera ‘Dialogues des Carmelites’ van Poulenc op 27 en 28 februari. Verder komen ook mijn eerste zang- en kamermuziekexamens er aan, daar breng ik jullie nog van op de hoogte!

Tenslotte rest mij nog jullie een zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar te wensen!

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s