Korte Update

Sinds mijn vorige bericht zijn er weer concerten gegeven en staan er ook weer gepland, dus even een korte update!

Concert met Marinken Van de Velde en Dominique Boeynaems
In augustus gaf ik samen met Marinken en Dominique een mooi concert in de kapel van de Heilige Familie te Sint-Niklaas. Het was de eerste keer dat Marinken en ik optraden met gitaar, maar het was volgens de aanwezigen gelukkig een groot succes. Op ons programma stonden werken van Monteverdi, Carissimi, Dowland, Fauré, Gounod, Mozart, Mendelssohn, Humperdinck, Howet, Depreter en Rossini.

Rossini - Kattenduet

Rossini – Kattenduet

Concert met Femmesemble te Dongen
Op zondag 18 oktober gaf ik met Femmesemble het eerste concert in onze nieuwe samenstelling. Het programma bestond volledig uit Hongaarse muziek, gecomponeerd aan de hand van volksliederen en/of -melodieën. Momenteel werken we aan een programma voor tijdens de kerstperiode. 

Voor de rest van dit jaar staat er dus zeker nog een kerstconcert met Femmesemble op het programma (de datum en locatie volgen nog) en natuurlijk ook een lunchconcert van de eerste interpretatieklassen aan het conservatorium van dit jaar. De data hiervan verschijnen zo snel mogelijk in mijn agenda. Op het programma staan opera-ensembles.

Tenslotte nog één mededeling: In maart 2016 zing ik samen met Sunta Overvliet in het nieuwe operaproject van het conservatorium de rol van Ida in Die Fledermaus van Johann Strauss jr. Ik ben heel benieuwd hoe het zal worden!

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte van mijn reilen en zeilen in Tilburg, hopelijk zie ik jullie op een van mijn volgende concerten! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s