Een fantastisch eerste semester!

Het wordt blijkbaar een gewoonte om blogberichten te schrijven in de vakantie. Bij deze dus weer een korte update van wat er de laatste maanden allemaal gebeurd is.

Eerst en vooral heb ik alle tentamens van dit jaar al met succes afgerond. In de laatste periode was mijn laagste cijfer een 8 (voor mijn vrienden uit België: een 16 ;-)), dus ik ben meer dan tevreden.

Ten tweede gaan de repetities van Die Fledermaus goed vooruit. Het is heel leuk samenwerken met de dirigent en de regisseur en ik vind het elke keer weer leuker dan de keer ervoor. Woensdagavond hadden we onze eerste orkestrepetitie. Sunta (de andere Ida) en ik moesten nog niet veel zingen, maar het was toch een boeiende avond. Het ligt ook vast waar ik zal zingen: in Veldhoven en in Tilburg (meer info in mijn agenda).

Verder staat er nog veel nieuw repertoire op de agenda. Oude muziek bij liedinterpretatie (zowel in ensembles als solo), hedendaagse muziek met Femmesemble, twee prachtige duetten van Chausson met Marinken en natuurlijk nog veel solorepertoire! Ik kijk er al naar uit! 😀

Nu rest mij alleen nog jullie uit te nodigen voor Die Fledermaus! Het belooft een bijzondere voorstelling te worden.

FB_IMG_1454772251048

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s