Najaar 2016

2016 was een druk jaar en het najaar was echt de moeite! Sinds mijn laatste update is er weer veel gebeurd.

Eerst het grootste nieuws: Op 8 oktober werd ik de eerste winnares van het Bach Vocalistenconcours Brabant, wat een fantastisch begin van het schooljaar was dat! Daarna volgde nog een laureatenconcert waarop ik de Sopraan I solo’s uit het Magnificat van Bach zong en een stuk uit zijn Matthäus Passion (waarvan ik trouwens in april een paar keer de sopraansolo’s mag vertolken met het Bachkoor Brabant 😀 ).

Volgende week dinsdag (13 december) hebben we met de afdeling Solozang Klassiek van het conservatorium een avondconcert met als thema ‘De Nacht’. Het begint om 19.30u in de Muziekzaal en de inkom is vrij. Wie er dan niet bij kan zijn, krijgt nog een herkansing tijdens ‘De Nacht van de Kunsten’ op 23 december, dan brengen we een kortere versie van ons programma.

15409935_10211580396616275_1166219525_o
Daarnaast heb ik ook een intensieve periode met Femmesemble achter de rug. We werken sinds september hard aan onze nieuwe voorstelling ‘We are Women!’ die we vanmiddag met succes uitvoerden in theater De Kring te Roosendaal. Ons volgende concert is op 26 december op het Eynder Winterfestijn (meer informatie in mijn agenda).
Zo, dat was het weer! Ik wens jullie allemaal alvast prettige feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar, hopelijk nog tot op een van de concerten in december!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s