Veel concerten, maar nóg meer repetities…

Maart was een drukke maand! Ik zong mijn eerste Johannespassion (met het Bachkoor Brabant en Florilegium Musicum o.l.v. Geert van den Dungen), ik stond als solist in de concertzaal van Theaters Tilburg, Maurick Reuser (piano) en ik brachten een voorproefje van mijn eindexamen in de Willem II concertzaal te Den Bosch, ik mocht weer samenwerken met de fijne dirigent Ramon van den Boom, dankzij het concert met Ramon ontstond de samenwerking met Tommy van Doorn (orgel) en eergisteren mocht ik weer samenwerken met Ruud Huijbregts (en bovendien een paar bijzondere solisten!).

Wat is het heerlijk om zo veel prachtige muziek met mensen te mogen delen. Ook deze maand zag ik een paar keer zakdoekjes tevoorschijn komen (en niet alleen omdat er zo veel mensen verkouden zijn), dat geeft mij toch altijd een heel bijzonder gevoel, wanneer je ziet dat je je publiek zo kunt raken.

Na alle drukte van maart wordt het weer lekker druk met repetities voor de afsluiting van mijn minor en de voorbereidingen van mijn eindexamen. Ik heb er al zin in! Hieronder een paar foto’s van de eerste repetities.

Vergeet deze data zeker niet te noteren:
– 18 april: Carissimi – Jephte (om 20u in de Heikese Kerk te Tilburg)
– 19 juni: Mijn eindexamen (om 20u in de Kapel van het Jan van Besouwhuis te Goirle)

Hopelijk zie ik jullie daar!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s